top of page
  • Foto van schrijveringeverpoten

Webinar : Cheiron, the Wounded Healer of the Soul


Art : Annie Steg


Webinar donderdag 28/3 en woensdag 3/4 van 19 u tot 20.30 u. via Zoom

 

Cheiron is een asteroïde die in 1977 ontdekt werd. Het is een gevoelige plek in de geboortechart waar er een groot potentieel tot heling wacht doorheen het leven.

 

Cheiron is mysterieus en wijs, een groot mentor , astroloog, en dé Master Healer. Zijn verhaal nodigt je uit om naar binnen te keren om je karmische blessure waarmee je dit leven binnenkomt aan te kijken, te accepteren, te integreren en er de wijsheid van te ontdekken.

 

Cheiron’s archetype is momenteel enorm sterk aanwezig in het collectief. Zijn energie wordt nu opengetrokken door de Noordelijke Maansknoop, het punt langs hetwelk we dienen te evolueren als mensheid. De zoneclips op 8/4 in Ram is conjunct Cheiron en zal zijn inhoud nog verder uitvergroten.

 

Tijd dus om bewust te connecteren met zijn uitnodiging tot heling tijdens een beeldende reis doorheen zijn mythe & zijn astrologische inhoud die tot een mooi geheel verweven worden. Je hoeft geen astrologische voorkennis te hebben voor dit webinar.

 

Maak uitgebreid kennis met:

 

Cheiron’s Mythe, zijn archetype, zijn symbolische betekenis en hoe hij een pad naar genezing initieert in het leven.

Wat is de impuls voor het collectief met Cheiron in Ram?

Cheiron doorheen de 12 tekens van de dierenriem : de inhoud van de karmische blessure per horoscoopteken (wat betekent hij voor jou persoonlijk)

Bekende personen met een sterke Cheiron-energie

...

 

De bijdrage voor de twee avonden met hand-out & opname visualisatie bedraagt 55 euro.

Inschrijving is bevestigd na storting van het bedrag op rekeningnummer:  BE 63 0017 6192 8208 met vermelding van je naam en Webinar Cheiron.

371 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page