top of page
  • Foto van schrijveringeverpoten

Werken met de eclips-energie – webinar op zaterdag 6/4 om 11 u. (Gratis of vrije bijdrage)

Bijgewerkt op: 1 apr. 

We bevinden ons momenteel in de liminale ruimte tussen de twee eclipsen van dit voorjaar. Eclipsen zijn portalen, ze markeren eindes en introduceren een nieuw begin.

 

De maaneclips van 25 maart gebeurde op de karmische zuidknoop in het teken Weegschaal. De heerser van deze eclips is Venus. Issues rond hoe je in relatie treedt met anderen, hoe je omgaat met geld/materie/bezittingen, rond normen en waarden, over het al dan niet leven in verbinding met je hart kunnen om aandacht vragen.

De maan is momenteel in haar afnemende fase en vraagt om los te laten wat er zich heeft aangediend.

 

Maansverduisteringen zijn vaak momenten waarop de emoties hoog oplopen, omdat er een stortvloed aan materiaal uit het onbewuste vrijkomt. Je kan plots de dingen op een confronterende manier heel helder zien of  te maken krijgen met gevoelens van overweldiging wanneer je emotionele kern wordt vergroot door deze astrologische energie.

 

De maansverduistering is een moment van crisis en door crises kunnen we groei cultiveren door te erkennen wat niet langer dient. Dit is vaak moeilijk, omdat de eclipsen energetisch buiten ons bereik liggen.

 

Op 8 april hebben we een zonsverduistering in Ram en die is op exact dezelfde graad als Cheiron, de Gewonde Genezer. De zoneclips vergroot de inhoud van de karmische blessure uit (dit thema werd eind december ‘23 en in februari al aangeraakt) en is een uitnodiging tot diepgaande heling van oude pijnlijke stukken wanneer je de blessure in de ogen kijkt en het innerlijke werk aanvat.

 

Tijdens het webinar krijg je meer info over wat de eclipsen op de as Ram/Weegschaal betekenen. Hoe kan je met de eclips-energie werken? We ronden af met een imaginatieoefening vergezeld van introspectievraagjes en een creatieve opdracht.

 

Doe je graag mee? Stuur dan een mailtje: inge.verpoten@gmail.com 

Ik stuur daags tevoren de Zoomlink. Kan je niet live deelnemen, dan stuur ik je achteraf de opname.


Een vrije bijdrage overschrijven wordt geapprecieerd en kan op rekeningnummer BE 63 0017 6192 8208 waarvoor dank!


1.579 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page